Bëni sandviç në këtë mënyrë dhe kënaquni me kafshata të shijshme
Përbërësit:
– 6 feta bukë,
– 3-4 lugë gjalpë kokosi,
– 100 gramë dredhëza të freskëta,
– 1 lugë të vogël vaj ulliri,
– ½ luge të vogël uthull,
– pak lëvore limoni,
– 200 gramë djathë,
– kripë,
– piper.
Përgatitja:
• Bukën nga njëra anë lyeni me gjalpë kokosi. Ajo anë do të ketë kontakt të drejtpërdrejtë me tavën e vogël dhe do të piqet.
• Në një enë të vogël përzieni dredhëzat e grira hollë, vajin e ullirit dhe uthullën.
• Shtoni lëvoret e limonit, kripën dhe piperin.
• Në fetën e bukës qitni djathë dhe dredhëza, mbuloni me fetën tjetër dhe piqni 3 – 4 minuta nga secila anë.
Kënaquni!