Vetëm një rriskë proshutë në ditë rrit rrezikun nga kanceri

Edhe sasi të vogla të mishit të kuq dhe të përpunuar – të tilla si një rriskë proshutë në ditë, mund të rrisin rrezikun e kancerit të zorrëve.

Studimi më i fundit ë realizuar nga Universiteti i Oksfordit dhe i financuar nga Hulumtuesit Britanik rreth Kancerit, njofton Klan Kosova.

Hulumtimi shton dëshmi, se të ngrënit mishin e kuq ju rrezikon shumë nga kanceri, njofton Klan Kosova.

Aty përfshinë edhe rekomandimin e Organizatës Botërore të Shëndetësisë, se të hahet mishi i kuq mund të jetë i dëmshëm.

Hot this week

Deputeti Nikollë Camaj kujton jetën dhe veprën e atdhetarit Rrok Dedvukaj

Sot, në Amerikën e largët, i jepet lamtumira e...

Rruga Prizren -Tetovë po fillon të ndërtohet

Prizren, 2 gusht - Sot janë nënshkruar kontratat për...

Rënie prej 1.2 për qind të prodhimit industrial në muajin prill

Shkup, 31 maj - Prodhimi industrial në prill të këtij...

Prezantohet ekrani i parë në botë me shpejtësi rifreskimi prej 1000 Hz

Monitorët më të shpejtë të disponueshëm aktualisht në treg...

3 shenjat se menaxherët, jo punonjësit, janë problemi

Kur punonjësit nuk performojnë mirë, është e lehtë t’ua...
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Related Articles

spot_imgspot_img