1 Qershor, 2020

CNN ALBANIA

Raportime te besueshme

Kerkohet mbyllja e Ora News per 30 dite

ISHSH ka kekruar diten e sotme mbylljen e sinjalit te Ora News me arsyetimin se ka pasur ne studio me shume se dy persona. Kjo mase erdhi pas dy gjobave te majme qe po ky institucion u vuri dy gazetareve me nga 20 milion leke secilit.

Per kete vendim kane reaguar te gjitha institucionet. Ora News deklaroi se tashme eshte ne lufte me qeverine dhe pergjigja e pare e saj ishte mos transmetimi i daljes publike te kryeministrit.

vijon