Ministria e Shendesise perfshihet ne skandal

Nje skandal i publikuar nga Dosja.al ne lidhje me shtetasin Qazim Ismaili pjese e ekipit te mjekeve dhe infermiereve te derguar ne Itali nga ana e qeverise shqiptare, duket se nuk eshte edhe aq SKANDAL, krahasuar me ate qe ndodhi vetem gjysem ore pas publikimit te lajmit.

Ministria e Shendesise pas publikimit te lajmit ne fjale ka publikuar nje dokument, ky ne te majte sipas te cilit zoti Ismaili ka licensen e ushtrimit te profesionit te INFERMIERIT dhe nga Urdheri i Infermierit qe ne vitin 1993.

Si duket zonja Manastirliu nuk e di se kur eshte hapur per here te pare fakulteti i Infermierise ne Tirane. Zonja Ministre fakulteti i Infermierise eshte hapur ne vitin 1994 dmth, nje vit pasi ky zoteri ka marre lejen per kete profesion.

Falsifikimi i dokumentave eshte veper penale qe denohet me burg jo denime alternartive

Leave a Reply