Gjermani, meraku per qytetaret qon ne vetevrasje Ministrin e Financave te Shtetit

Banoret e Uesbadenit ne Gjermani njoftuan policine lokale per nje person shtypur nga treni ne qytetin  e tyre vetem pak pas perendimit te diellit. Policia gjeti ne vendin e ngjarjes vetem disa pjese njeriu qe me pas u identifikua se kush ishte. Sipas policise rasti ishte nje vetevrasje dhe se viktima ishte Thomas Schäfer, Minister i Financave te Shtetit. Policia nuk dha asnje detaj te metejshem. Por burime te mediave lokale thane se i ndjeri kishte lene edhe nje leter ku shpjegonte arsyet e vendimit te tij.

Miqte e tij thane per mediat se ai gjate gjithe kesaj kohe ka qene nen presion dhe stres nese do te mund t’i plotesonte pritshmerite e qytetareve te tij per krizen e COVID-19. Deri ne momentet e fundit ai ka qene i shqetesuar per situaten ne fjale, u shprehen miqte e tij.

Leave a Reply