Basha: Mirutakofshim nesër në orën 17:00 në Bulevardin Dëshmorët e Kombit!

Kur na ndajnë pothuajse 24 orë nga manifestimi i thirrur nga presidenti Meta në bulevard, kreu i PD-së, Lulzim Basha ka shprehur sërish praninë e tij aty.
Përmes një postimi në facebook, Basha shkruan se është detyra e tij si bashkëshort dhe si prind që të të mblidhet së bashku me bashkëqytetarët e tij në mbrojtje të kushtetutës.
Basha: Si qytetar i vendit tim, si bashkëshort dhe si prind, është detyra ime të mblidhem së bashku me bashkëqytetarët e mi në mbrojtje të kushtetutës! Mirutakofshim nesër në orën 17:00 në Bulevardin Dëshmorët e Kombit!

Leave a Reply