100 vjeçari dhe kongresi i PS

Partia Socialiste zhvilloi kongresin e saj te radhes, ku pati edhe nje te ftuar special… Rama e prezantoi si nje socialist 100 vjecar. E verteta eshte se ai eshte nje ish prokuror sigurimi sic del edhe ne dokumentin e bashkengjitur. Nje personazh qe praktikisht duhet ta kishte ngrysur ne burg pjesen e kohes se Shqiperise Demokratike. Kryeministri e prezantoi si shembull qe duhet ndjekur nga rinia.

Leave a Reply