Drejt hapjes së kufinjve


Shuhet Maks Velo


Arti ne zi, nderron jete Gezim Kruja


Vjen lajmi i mirë për Shqipërine. Kina i dhuron qeverisë shqiptare kitin testues të COVID-19


FDA ne SHBA jep OK perdorimit te medikamentit kunder COVID-19. Ja cili eshte


CESHTJE


Drejt hapjes së kufinjve

Drejt hapjes së kufinjve

 • 7 Maj, 2020


KRYESOR


Shuhet Maks Velo

Shuhet Maks Velo

 • 7 Maj, 2020

Drejt hapjes së kufinjve

CESHTJE

Drejt hapjes së kufinjve

ShBA këmbëngul për më shum infoamcion nga Kina për COVID-19

CESHTJE

ShBA këmbëngul për më shum infoamcion nga Kina për COVID-19

Rasti i parë me COVID-19 në Evropë, në muajin dhjetor

CESHTJE

Rasti i parë me COVID-19 në Evropë, në muajin dhjetor

Shuhet Maks Velo

KRYESOR

Shuhet Maks Velo

Protestë dhe dhunë në qendër të Tiranës

NGJARJE

Protestë dhe dhunë në qendër të Tiranës

Ministria e Shendesise perfshihet ne skandal

MASHTRIMI

Ministria e Shendesise perfshihet ne skandal

Si po mashtron qeveria shqiptare me Covid19?

MASHTRIMI

Si po mashtron qeveria shqiptare me Covid19?

Vjen lajmi i mirë për Shqipërine. Kina i dhuron qeverisë shqiptare kitin testues të COVID-19

KRYESOR

Vjen lajmi i mirë për Shqipërine. Kina i dhuron qeverisë shqiptare kitin testues të COVID-19

Cfare duhet ta surprizoje Ambasadoren Amerikane ne Tirane

EDITORIAL

Cfare duhet ta surprizoje Ambasadoren Amerikane ne Tirane

Konfimohen në Shqipëri dy rastet e para me KoronaVirus

CESHTJE

Konfimohen në Shqipëri dy rastet e para me KoronaVirus


EDITORIAL


Kritika nuk është herezi

 • 31 Mars, 2020


Rama hapur ndaj BE: Mos kujtoni se fatkeqësia do të prekë vec Italinë… Ju e latë vetëm

 • 30 Mars, 2020


Korona por shkaterron BE-ne, Italia mund te largohet e para

 • 27 Mars, 2020

MASHTRIME


Ministria e Shendesise perfshihet ne skandal

Ministria e Shendesise perfshihet ne skandal

 • 31 Mars, 2020


SKANDALI, në Itali u dërgua një pompist si mjek

SKANDALI, në Itali u dërgua një pompist si mjek

 • 31 Mars, 2020


Si po mashtron qeveria shqiptare me Covid19?

Si po mashtron qeveria shqiptare me Covid19?

 • 9 Mars, 2020


Skandali qe fsheh ministrja e arsimit detyron prinderit te mesyjne shkollen ne Fier

Skandali qe fsheh ministrja e arsimit detyron prinderit te mesyjne shkollen ne Fier

 • 5 Mars, 2020


Pardje ishte në Kongresin e PS, sot policia shton forcat për ta arrestuar

Pardje ishte në Kongresin e PS, sot policia shton forcat për ta arrestuar

 • 2 Mars, 2020


100 vjeçari dhe kongresi i PS

100 vjeçari dhe kongresi i PS

 • 1 Mars, 2020


NGJARJE


KRYESOR


Shuhet Maks Velo


NGJARJE


Protestë dhe dhunë në qendër të Tiranës

TE VLERESUARA


MASHTRIMI


Ministria e Shendesise perfshihet ne skandal

Ministria e Shendesise perfshihet ne skandal


MASHTRIMI


Si po mashtron qeveria shqiptare me Covid19?

Si po mashtron qeveria shqiptare me Covid19?


KRYESOR


Vjen lajmi i mirë për Shqipërine. Kina i dhuron qeverisë shqiptare kitin testues të COVID-19

Vjen lajmi i mirë për Shqipërine. Kina i dhuron qeverisë shqiptare kitin testues të COVID-19


CESHTJE


Konfimohen në Shqipëri dy rastet e para me KoronaVirus

Konfimohen në Shqipëri dy rastet e para me KoronaVirus


MASHTRIMI


SKANDALI, në Itali u dërgua një pompist si mjek

SKANDALI, në Itali u dërgua një pompist si mjek


KRYESOR


Gjermani, meraku per qytetaret qon ne vetevrasje Ministrin e Financave te Shtetit

Gjermani, meraku per qytetaret qon ne vetevrasje Ministrin e Financave te Shtetit


CESHTJE


Mediat dhe organizatat po ngrene dyshime per numrin e viktimave te COVID-19 ne Kine

Mediat dhe organizatat po ngrene dyshime per numrin e viktimave te COVID-19 ne Kine


CESHTJE


Turqia si ISIS-s me kërcënime ndaj europës: Ky është vetëm fillimi

Turqia si ISIS-s me kërcënime ndaj europës: Ky është vetëm fillimi

01

Ministria e Shendesise perfshihet ne…

31 Mars, 2020
02

Si po mashtron qeveria shqiptare…

9 Mars, 2020
03

Vjen lajmi i mirë për…

1 Prill, 2020
04

Konfimohen në Shqipëri dy rastet…

9 Mars, 2020
05

SKANDALI, në Itali u dërgua…

31 Mars, 2020
06

Gjermani, meraku per qytetaret qon…

29 Mars, 2020
07

Mediat dhe organizatat po ngrene…

29 Mars, 2020
08

Turqia si ISIS-s me kërcënime…

7 Mars, 2020

Follow Us

POLITIKA


Gjendja e “Fatkeqësisë natyrore” ka 10 ditë e shpallur, ministti e mori vesh mbrëmë në “OPINION”

Gjendja e “Fatkeqësisë natyrore” ka 10 ditë e shpallur, ministti e mori vesh mbrëmë në “OPINION”

 • 25 Mars, 2020


Dy orë takim, asnjë fjalë për mediat

Dy orë takim, asnjë fjalë për mediat

 • 2 Mars, 2020


KE: Rekomandimi i KE: Të hapen negociatat për Shqipërinë

KE: Rekomandimi i KE: Të hapen negociatat për Shqipërinë

 • 2 Mars, 2020


Meta serish thirrje qytetareve per tubimin e neserm

Meta serish thirrje qytetareve per tubimin e neserm

 • 1 Mars, 2020


Basha: Mirutakofshim nesër në orën 17:00 në Bulevardin Dëshmorët e Kombit!

Basha: Mirutakofshim nesër në orën 17:00 në Bulevardin Dëshmorët e Kombit!

 • 1 Mars, 2020